Primele poze cu Printul William si Kate Middleton dupa iesirea din spital. Medicul le-a facut o predictie ingrijoratoare legata de sarcina Ducesei


Cu toate ca fotografii i-au surprins iesind zambitori de la Spitalul King Edward VII din Londra, William, Kate si intreaga Familie Regla Britanica nu pot respira inca usurati intrucat sarcina Ducesei ii poate ridica acesteia adevarate probleme in viitorul apropiat.


Kate Middleton a fost internata luni, dupa ce a acuzat o grava stare de greata care, netratata corespunzator, ar fi putut duce la deshidratare si alte probleme grave pe care o femeie insarcinata nu trebuie sa le experimenteze.

Greturile matinale din timpul sarcinii. Top 5 metode care te ajuta sa scapi de ele

Desi atat Ducesa, cat si Ducele de Cambridge au iesit zambitori din spital in urma cu o zi, medicii ginecologi si specialistii in obstetrica i-au avertizat ca inca nu pot rasula usurati deoarece problema lui Kate nu se vindeca de pe o zi pe alta.

"Abia este in primul trimestru de sarcina, iar femeile care se confrunta cu aceasta afectiune in aceasta perioada experimenteaza problema in mod repetat de-a lungul celor noua luni. De aceea, ele sunt puse adesea in situatia de a reveni la spital si de a face un tratament corespunzator pentru a asigura o stare de bine fatului", a spus Manny Alvarez, medic ginecolog, pentru CDL.

Kate Middleton va trebui sa fie extrem de atenta pentru cel putin inca o luna, cand bebelusul va fi mult mai ferit de probleme, a mai spus specialista. 

In burtica mamei: ce si cat gandeste fatul?

Starea reala a Ducesei va trebui tinuta sub control, iar sotia Printului William se bucura de cea mai buna ingrijire la Palatul Kensington, unde un grup de specialisti ii acorda toata atentia. Speram ca totul se va finaliza cu bine pentru tanarul cuplu si ca mostenitorul va fi frumos si sanatos.

related posts

Modifică setările cookies