Primele poze cu Selena Gomez si surioara ei nou-nascuta. Vezi cat de simpatice sunt si afla cum o cheama pe pitica


In urma cu putin timp, vestea ca fosta vedeta Disney Selena Gomez a devenit sora mai mare a impanzit internetul. La atat de scurt timp, iata ca apar si poze cu surioara nou-nascuta a vedetei.


Selena Gomez se poate considera o tanara implinita: la numai 20 de ani, ea are o cariera infloritoare in televiziune si muzica, este cunoscuta in intreaga lume si, desi nu sta prea bine in plan amoros, familia ei este acum una cu adevarat completa si fericita.

Dorind sa se mandreasca deci cu mama, tatal ei vitreg si mai ales cu surioara ei Gracie Elliot, Selena i-a primit pe toti pe platourile de filmare ale noii ei linii de haine.

"Cand a observat ca parintii ei au venit in vizita si ca au adus si bebelusul, a fugit imediat de pe platou si s-a dus sa stea cu ei. Chiar daca bebelusul este prea mic si nu isi dadea seama ce se intampla, Selena se stramba si se juca frumos cu el. Imaginile surprinse de fotografi sunt superbe", a spus un martor.

Trebuie sa fim de acord cu el, imaginile sunt adorabile, iar Selena si surioara ei sunt foarte simpatice impreuna. Tu ce parere ai? 

Foto: E!News

related posts

Modifică setările cookies