Primul interviu al Selenei Gomez dupa despartirea de Justin Bieber: "Trebuie sa trec peste si…". Ce dezvaluiri emotionante a facut


Se spune ca celebritatea are un pret, iar Selena Gomez, fosta vedeta Disney care s-a transformat in idolul a milioane de adolescenti din intreaga lume, sustine ca l-a platit si inca il plateste, chiar adca este atat de tanara.


Sa fii copil vedeta intr-o lume agitata ca cea a Hollywood-ului nu este deloc usor. Sa cresti sub privirile atente ale tuturor si sa incerci sa ai o relatie armonioasa, ca adult, este la fel de dificil.

In primul interviu cu adevarat serios oferit dupa despartirea de Justin Bieber, Gomez a dezvaluit greutatile prin care a trecut si a explicat cum stau, de fapt, lucrurile intrea ea si Bieber.

"Sa faci fata unei despartiri sub ochii publicului este greu de suportat. Cred ca ati vazut si voi toti cat de stresata paream, imediat dupa ruptura, la evenimentele mondene sau la emisiuni, dar ce era sa fac? Nu puteam sa ma inchid in casa", a explicat Selena, potrivit E!online.

"Era dificil chiar si atunci cand eram impreuna pentru ca oriunde ne-am fi dus, oamenii ne recunoasteau (…) Acum am realizat ca suntem inca doi copii si ca era normal sa ne luam adio la un moment dat. Trebuie sa trec peste si sa experimentez astfel de emotii puternice. Acum eu imi vad de drumul meu, el de al lui si ne e bine amandurora", i-a mai povestit Selena lui Ryan Seacrest, care i-a luat un interviu in exclusivitate pentru postul E!News.

Tot atunci, fosta vedeta Disney a dezvaluit ca se pregateste sa isi ia zborul din casa parinteasca si sa isi cumpere propria locuinta, intrucat crede ca s-a maturizat suficient si poate trai pe cont propriu. Familia ramane insa pentru ea foarte importanta si spune ca iubeste sa petreaca timp alaturi de rudele sale.

Ce parere ai despre faptul ca a lamurit in sfarsit care e relatia ei cu Justin? Dar despre faptul ca a reucnoscut cat de greu i-a fost dupa despartire?

FULLSCREEN
Primul interviu al Selenei Gomez dupa despartirea de Justin Bieber: "Trebuie sa trec peste si…". Ce dezvaluiri emotionante a facut
  • /

related posts