Prince Jackson, amendat de politia din L.A. Ce a patit fiul cel mare al lui Michael


Prince, in varsta de 16 ani, a primit o amenda din partea unui politist din Los Angeles, dar pentru o infractiune minora.


Adolescentul a fost tras pe dreapta intr-o parcare, in timp ce se indrepta spre un restaurant de tip fast food, unde voia sa ia pranzul cu fratele sau mai mic, Blanket si cu verisorul sau, Royal.

Fiul regretatului Rege Pop, care a inceput sa conduca de cateva luni, a fost amendat din cauza ca si-a pus la masina faruri personalizate.

Adolescentul a fost surprins de paparazzi inmanandu-i unui politist permisul sau de conducere si actele masinii si i s-a spus ca e obligat sa-si inlocuiasca farurile customizate cu niste faruri standard.

Pentru ca liceanul s-a dovedit politicos si este la prima sa abatere, se pare ca ofiterul de politie i-a dat o amenda mai mica decat cea obisnuita.

Mai devreme in cursul aceleasi zile, Prince a fost surprins ducandu-si fratele si verisorul al cursurile lor de karate, o dovada ca nu este un copil-problema, ci mai degraba un adolescent foarte responsabil.

related posts

Modifică setările cookies