Principele Nicolae și soția lui, surprinși într-o ipostază tandră. Cum au fost fotografiați recent


Nepotul Regelui Mihai și Alina -Maria Binder s-au căsătorit în secret anul trecut, iar acum, la un an de la eveniment, par la fel de îndrăgostiți și fericiți.


Alina Maria Binder a postat pe contul personal de Instagram o fotografie cu care i-a cucerit pe toți admiratorii cuplului. În imagine, Principele Nicolae și soția sa zâmbesc fericiți. Alina Maria poartă o ie românească, amintindu-le tuturor de Regina Maria,  iar Principele o cămașă bleu. Amandoi par relaxați și fericiți.

Fotografia a fost realizată de Pamela Roussos Rațiu, fosta soţie a celebrului Demis Roussos, care s-a căsătorit apoi cu fiul lui Ion Raţiu.


 


Alina Maria Binder a fost surprinsă în compania Prințului Nicolae pentru prima dată în 2016, la botezul copilului Prințului Jean de Orleans. În august, anul trecut, Nicolae a anunțat logodna, iar apoi s-au căsătorit în mare secret.  sursa foto: Facebook

 

Soția Principelui Nicolae este absolventă a Școlii de Muzică și Arte Plastice din Bucurestia și a Colegiului Național I.L Caragiale. Ea a lucrat la Asociația Aviatorilor, unde s-a ocupat de relația cu presa. Este cu adevărat pasionată de aviație și chiar a urmat un curs pentru a obține un atestat de copilot. Este o persoană discretă, care s-a ținut mereu departe de blitzurile fotografilor și impresionează cu naturalețea ei.
sursa foto: Facebook

related posts

Modifică setările cookies