Printesa Charlene de Monaco va avea gemeni. Cine a dat-o de gol


In urma cu putin timp, una dintre cele mai indragite printese, Charlene de Monaco, a dezvaluit ca urmeaza sa devina mama.


Potrivit DailyMail, frumoasa membra a regalitatii urmeaza sa le faca o surpriza colosala celor din monarhie, intrucat va aduce pe lume gemeni.

VEZI IMAGINI AICI.

Informatia a fost facuta publica de un apropiat, Derek Watts, foarte bun prieten cu tatal Altetei Sale Regale: "Fostul meu coleg de scoala, Mike Wittstock (n.r: tatal Printesei Charlene) m-a sunat sa-mi spuna ca fiica lui asteapta gemeni. Felicitari Printesa Charlene si Printe Albert!", a spus el.

Fiul superbei Grace Kelly mai are doi copii, din relatii anterioare, insa primul nascut al sau si al fostei inotatoare olimpice va avea dreptul legal la tronul din Monaco.

CITESTE SI: 82 de nume de copii care vor deveni populare in urmatoarea perioada

Informatia potrivit careia cuplul regal urmeaza sa devina parinti a fost distribuita de reprezentantii Casei , prin intermediul unui comunicat oficial, in care scria, printre altele, ca "altetele lor Regale, Printul si Printesa de Monaco sunt incantati sa confirme ca vor deveni parinti la sfarsitul anului".

Fosta inotatoare olimpica in varsta de 36 de ani a recunoscut in urma cu numai cateva luni ca sotul ei este cel mai mare sprijin pe care l-a avut vreodata si ca isi doreste sa aiba o familie in adevaratul sens al cuvantului cu el, ceea ce s-a si intamplat.

FULLSCREEN
Printesa Charlene de Monaco va avea gemeni. Cine a dat-o de gol
  • /

related posts