Printesa Diana a vrut sa-si taie venele dupa nunta si s-a aruncat pe scari cand era insarcinata cu Printul William


In 1991, putina lume stia desprea cosmarul pe care il traia Printesa Diana. Dupa ce a aflat de aventura pe care sotul ei o avea cu Camila Parker Bowles, Lady Di a fost cuprinsa de disperare. Din acest motiv, e a decis sa-si destainie gandurile autorului Andrew Morton, care le-a inregistrat pe o caseta si a promis sa tina totul secret.


Iata ca la 20 de ani de cand Printesa Inimilor s-a stins, acestea au iesit la iveala si socheaza o lume intreaga. Autorul Andrew Morton a transpus confesiunile Printesei in cartea intitulata ”Diana: Adevarata ei poveste”.  Destauinirile ei socheaza o lume intreaga.

”Cand eram insarcinata cu William m-am aruncat pe scari, incercand astfel sa-i atraga atentia sotului meu si sa ma asculte. Am inceput sa plang si i-am spus ca sunt disperata, insa el mi-a raspuns ca plang cu lacrimi de lup.  <Nu o sa te ascult, mereu imi faci asa. Ma ridic acum si plec!> , asa ca m-am aruncat! Eram ingrozita si am inceput sa tremur. Stiam ca nu o sa pierd copilul, insa ma durea burta foarte rau. S-a intors spre mine si a plecat!" , a declarat ea. 

"Simteam ca ceva nu este in regula cu mine, dar nimeni nu ma intelegea. Aveam nevoie ca oamenii din casa sa inteleaga chinul si durerea mea. A fost practic un strigat disperat de ajutor!  Sunt sigura ca sotul meu i-a spus reginei despre bulimia mea. Iar ea a spus tuturor ca din cauza bolii mele s-a stricat casnicia noastra si ca Charles trece printr-o perioada dificila, nu eu”, sunt cateva fragmente din marturisirile Printesei Diana, potrivit Dailymail. 

"Imediat dupa nunta, eram atat de deprimata. Am incercat sa-mi tai mainile cu lame de ras. Toti medicii care m-au vazut imi dadeau pastile,  calmante, ca sa fiu fericita!" , a mai marturisit Diana. 

”In 1986, am fost la Targul Mondial de Transport si Comunicare din Vancouver. Timp de patru ore ne-am plimbat si nu am avut nimic de mancare si nici nu mancasem de cateva zile. Imi amintesc cum mergeam si, deodata, am ametit. Nu am spus nimanui, pentru ca nu voiam sa creada ca ma plang. M-am sprijinit de sotul meu si i-am spus ca o sa lesin. Au venit si m-au dus in casa. Sotul meu mi-a spus ca ar fi trebuit sa ecvist toata situatia daca ma duceam ins patele unei usi. Intreaga situatie era jenanta." , a mai declarat Printesa Diana, scrie Daily Mail, 

related posts

Modifică setările cookies