"Printesa Diana traieste!". William si Kate, dezgustati de aceste teorii. Cum au reactionat cand au citit detalii despre preuspusa moarte inscenata


In urma cu doar cateva zile v-am povestit despre lovitura de teatru care se pregateste sa se dea in ceea ce priveste moartea Printesei Diana. Ei bine, reactia Monarhiei Britanice nu a intarziat sa apara, Printul William si Kate Middleton declarandu-se dezgustati de stirea tabloidului Globe.


Se pare ca Globe ar fi intrat in posesia unei informatii pretioase potrivit careia o editura urmeaza sa lanseze o carte in care sunt date detalii legate de moartea inscenata a Printesei Diana.

Autorul - pe care nici macar patronii editurii nu il cunosc - sustine ca fosta sotie a Printului Charles nu a murit in acel tragic accident din 1997, ci a fost salvata si dusa intr-o locatie secreta, unde s-a vindecat incetul cu incetul. Mai apoi, ea a suferit o operatie estetica majora, si-a vopsit parul si traieste acum linistita, departe de agitatia vietii princiare.

Temandu-se ca va fi tinta unui asasinat, ea s-a indepartat de Casa Regala Britanica si si-a parasit copii, pe care i-a crezut mult mai in siguranta departe de ea, mai spune autorul.

Potrivit tabloidului Globe, cel care a publicat stirea, copiii Printesei si intreaga Monarhie Britanica sunt pur si simplu dezgustati de aceste teorii si sustin ca nu exista vreo urma de indoiala ca Diana este moarta.

Nimeni nu ar fi putut rezista impactului, cred ei, iar aceasta carte nu este decat o modalitate extrem de proasta prin care editura si autorul incearca sa se imbogateasca.

Tu ce crezi? Este, intr-adevar, posibil ca teoriile sa fie adevarate? Ar putea Diana sa fie inca in viata si sa stea departe de copiii ei?

related posts