Printesa Estelle a Suediei are toate sansele sa devina noul bebelus regal favorit. Cat de simpatica e micuta de 3 ani


Popularitatea Printului George ar putea avea de suferit, noua favorita a presei din strainatate fiind Printesa Estelle a Suediei, micuta de trei ani fiind mereu in centrul atentiei atunci cand apare in public. 


Spre deosebire de Printul George pe care parintii il tin departe de ochii presei, Printul Daniel si Printesa Victoria se afiseaza alaturi de fiica lor de cate ori are ocazia, astfel ca micuta de trei ani si jumatate a aparut de multe ori in public.  

Pe langa faptul ca este foarte simpatica, micuta a mostenit trasaturile fizice ale parintilor ei, astfel ca poate fi considerata unul dintre cei mai draguti copii cu sange regal. 

La evenimentele la care a participat, Printesa Estelle s-a comportat ca o adevarata domnisoara, remarcandu-se prin dezinvoltura si energie, demonstrand de pe acum ca va fi o tanara demna sa duca mai departe numele familiei din care face parte. 

Estelle este a doua pe linie la succesiunea la tronul Suediei, dupa mama sa, iar la anul urmeaza sa devina sora mai mare, deoarece Printesa Victoria va aduce pe lume al doilea copil al cuplului. 

 

related posts

Modifică setările cookies