Micutele printese Leonor si Sofia, aparitie fermecatoare la Sarbatoarea Nationala a Spaniei


Cele doua micute, Printesa Sofia si Infanta Leonor, au stralucit de Ziua Hispanitatii, in ciuda ploii sacaitoare. Fetitele au participat alaturi de parintii lor, Regele si Regina Spaniei, la o parada militara, in care familia regala si-a demonstrat inca o data eleganta.


Printesa Sofia si Infanta Leonor stranesc toata admiratia la fiecare aparitie publica. Au  fost din nou in centrul atentiei de Sarbatoarea Nationala a Spaniei. 

VEZI IMAGINILE IN GALERIA FOTO.

Leonor a imbracat un pardesiu foarte elegant, bleumarin, iar surioara ei, Sofia, unul asemanator, de culoare rosie. Au fost incaltate cu balerini si s-au adapostit de ploaia rece sub umbrele transparente.

Fetitele si-au purtat parul ca doua printese adevarate, cu doua codite impletite in partea din fata. Printesele au fost numai zambet pe toata durata ceremoniei militare. Regina le-a tinut aproape, cu gesturi tandre.

De-adreptul cuceritoare, Leonor si Sofia aproape au pus-o in umbra pe mama lor, considerata cea mai frumoasa Regina din Europa. 

Pe Letizia au stat multi ochi curiosi. Nu a dezamagit in privinta alegerilor vestimentare: a imbracat o rochie alba imprimata cu frunze negre, la care a accesorizat o pereche de stiletto si un plic nude. Regele Felipe a purtat uniforma militara.

La parada au participat peste 3800 de militari, masini de razboi si avioane. 

  • Micutele printese Leonor si Sofia, aparitie fermecatoare la Sarbatoarea Nationala a Spaniei

related posts

Modifică setările cookies