Printul George va primi un cadou 100% romanesc in ziua botezului. Cum au ajuns toate publicatiile straine sa vorbeasca despre tara noastra 


In ultimele ore, publicatiile din intreaga lume au inceput sa trateze subiectul crestinarii Printului George, fiul Lui Kate Middleton si al Printului William. Printre sutele de articole, numele Romaniei este mentionat de fiecare data, si asta datorita unui cadou special pe care il va primi micutul.


Traditia din Marea Britanie spune ca un copil proaspat crestinat trebuie sa primeasca flori in aceasta zi importanta de la toti cei care participa si sa bucura de taina botezului. 

Fiind nu un bebelus oarecare, ci mostenitorul Marii Britanii, Printul George nu va primi numai flori insa, ci un dar special, 100% romanesc. Bebelusul va deveni posesorul unei parcele de pamant din Transilvania, o pajiste pe care cresc flori salbatice si pe cale de disparitie, a dezvaluit contele Tibor Kalnoky, cel care se ocupa de proprietatea Printului Charles din tara noastra.

"Daca am trimite flori, acestea s-ar usca. Darul nostru este deci unul simbolic. Florile slabatice sunt firave, la fel ca un nou nascut. Cadoul nostru va ajuta la protejarea zonei si va atrage atentia asupra nevoii noastre, a tuturor, de a proteja plantele pe cale de disparitie", a spus contele, un ecologist convins si un iubitor al ecosistemelor aflate in pericol.

Avand in vedere ca Printul Charles este pur si simplu indragostit de zonele rurale din Transilvania, unde detine o proprietate, cadoul va fi binevenit. Poate, la un moment dat, bunicul isi va aduce nepotul in Romania pentru a vedea cadoul si inca un reprezentat al familiei regale, in afara de Charles si Harry, va poposi la noi in tara,

related posts

Modifică setările cookies