Prinţul Harry tocmai a dezvăluit sexul bebeluşului?


Deşi Meghan Markle este mai discretă în ceea ce priveşte sarcina, prinţul Harry nu se fereşte să vorbească deschis cu admiratorii cuplului regal despre viitorul lor copil.  


În cadrul turneului regal din Australia, un fan i-a transmis că îşi doreşte ca noul membru regal să fie fetiţă. Iniţial surprins, Harry a zâmbit şi a confirmat spusele fanului, spunând că şi el îşi doreşte acelaşi lucru.

Citește și: Sacoul purtat de Meghan Markle, sold out în câteva minute. Cum arată și cât costă acesta

Acesta este primul detaliu pe care ducele de Sussex îl oferă admiratorilor Casei Regale, legat de viitorul membru al familiei. În plus, Harry a făcut ulterior o glumă legat de acest subiect. ”Cred ca Harriet ar fi un nume potrivit pentru fetiţă”, a spus el, conform cosmopolitan.com.

Însă, în ciuda afirmaţiilor lui Harry, Ducele şi Ducesa de Sussex nu au confirmat oficial sexul copilului. 

Cuplul regal a dezvăluit de curând fericita veste, care a bucurat întreaga Casa Regală, în special pe ducele şi ducesa de Cambridge, William şi Kate Middleton. 

La ora actuală, Meghan și Harry se află într-un turneu regal prin Australia. Meghan, însărcinată în luna a patra, face furori la fiecare apariție a sa, ținutele cu care se afișează fiind sold out în doar câteva minute. 

Foto: Getty

FULLSCREEN
Prinţul Harry tocmai a dezvăluit sexul bebeluşului?
  • /


related posts