Prințul Nicolae a făcut public programul oficial al nunții de la Sinaia


Mai sunt doar câteva zile până când Prințul Nicolae și Alina-Maria Binder se vor căsători religios.


Nunta anului va avea loc la Sinaia, pe 30 septembrie. Îndrăgitul cuplu a lansat deja o invitație către fanii care doresc să-i fie alături. 

Prințul Nicolae a publicat Programul Oficial pe blogul său. Cei care doresc să-i vadă pe miri, o vor putea face în anumite condiții la Biserică sau pe traseul spre petrecere. 

Citește și: Nunta anului în România. Mireasa Prințului Nicolae va îmbrăca o rochie spectaculoasă, cu motive tradiționale
 

Prințul Nicolae și mireasa lui se vor opri din loc în loc pentru a fi admirați de cei care le vor fi alături la marele eveniment.  "Duminică 30 Septembrie ne dorim să împărtășim cu voi acest eveniment deosebit din viața noastră. Vă invitam în frumosul oraș Sinaia să ne bucurăm împreună!" , a scris pe Facebook nepotul Regelui Mihai. 


 sursa: www.nicolaealromaniei.ro 


Prințul Nicolae și soția lui au peste 200 de invitați din 13 țări. La Sinaia vor fi prezenți reprezentanți ai mai multor familii regale, diplomați și oameni de afaceri. Petrecerea va avea loc într-un hotel-casino.   • Prințul Nicolae a făcut public programul oficial al nunții de la Sinaia
Modifică setările cookies