Printul William, in topul vedetelor care ar avea nevoie de transplant de par. Vezi ce alte celebritati mai sunt pe lista


Un sondaj de opinie realizat in Anglia, pe un esantion de 1.000 de persoane, l-a numit pe Printul William celebritatea care ar avea cea mai mare nevoie de un transplant de par.


Sondajul a fost realizat de Clinica Crown din Manchester, cea mai cunoscuta clinica de transplant de par din Marea Britanie.

Seful clinicii a declarat, citat de publicatia Daily Mail, ca fotbalistul Wayne Rooney a devenit un model pentru barbatii care doresc sa-si faca transplant de par.

"Wayne a avut nevoie de mult curaj sa recunoasca public ca si-a facut un transplant."

Se pare ca dupa operatia lui de transplant de acum 2 ani (care l-a costat 30.000 de lire sterline), cererea de transplant de par a crescut cu 25% in randul barbatilor britanici.

Jude Law, ocupantul locului 2 in sondajul de opinie britanic

Seful clinicii Crown, Dr Shahmalak, a mai spus ca Printul William a fost nominalizat cu o majoritate covarsitoare drept vedeta care ar avea cel mai mult de castigat de pe urma unui transplant de par.

"Chelia lui William este chiar mai rea decat a Printului Charles. Daca si-ar face un transplant de par ar transmite un mesaj grozav barbatilor in aceeasi situatie.", a adaugat Dr Shahmalak.

Chris Martin, solistul Coldplay si cel de-al treilea clasat

Iata topul vedetelor care, conform britanicilor, ar avea nevoie de transplant de par:

1. Prince William

2. Jude Law

3. Declan Donnelly

4. Chris Martin

5. Johnny Vaughan

Spune si tu: ce parere ai despre acest clasament? Mai sunt si alte vedete care crezi ca ar trebui incluse?

related posts

Modifică setările cookies