Printul William, vacanta "cu baietii" la schi, departe de familie. Cine e blonda superba cu care a petrecut


Presa britanica vuieste dupa ce Printul William a spus "pas" la o festivitate importanta, preferand sa mearga la schi cu baietii, decat sa participe la o slujba religioasa cu Regina de Ziua Commonwealth. 


Mai mult, compania in care a fost surprins mostenitorul Tronului nu a putut fi ignorata de tabloidele britanice. Paparazzii l-au surprins pe Print distrandu-se pe partie alaturi de amicii sai, dai si de un model australian in varsta de 24 de ani - Sophie Taylor. Noaptea, William a fost vazut dansand in clubul de noapte unde lucreaza superba blonda.

Totusi, tabloidele nu au putut trage nicio concluzie pripita, pentru ca si iubitul lui Sophie a fost prezent la toata distractia, spunand despre Printul William ca este "un tip de treaba".

Desi nu s-a intamplat nimic spectaculos intre William si model, tabloidele britanice sunt fascinate de aceasta, dedicandu-i o multime de articole.

In timpul acesta, Ducesa de Cambridge a ramas acasa pentru a avea grija de cei doi copii. Nici Kate nu a participat la slujba tinuta cu ocazia Zilei Commonwealth, insa si-au facut aparitia, pe langa Regina, Printul Charles si Camilla, dar si Printul Harry.

related posts

Modifică setările cookies