Privirea iubitului spune tot. Cum arata Iepurasul Ana Cheri intr-un bikini minuscul, la piscina


Este unul dintre cei mai indragiti Iepurasi ai ultimilor ani, iar aparitiile ei ii incanta pe domni, chiar si atunci cand nu sunt atent pregatite de specialisti in machiaj si coafura.


Ana Cheri este o bruneta voluptuoasa care i-a cucerit pe sefii unei celebre reviste pentru barbati. Cu formele ei generoase, ea s-a integrat in echipa de Iepurasi virtuali a publicatiei si ii incanta pe domni cu pictorialele hot pe care le face.

Bruneta este ins ala fel de sexy si in viata de zi cu zi, cand iese pur si simplu alaturi de iubit si prieteni la pisicina. In urma cu putin timp ea a fost surprinsa de paparazzi bucurandu-se de o zi insorita, iar imaginile care fac acum inconjurul internetului ii fac cu adevarat cinste.

Chiar daca nu are dimensiuni de top model. Ana Cheri emana sex appeal prin toti porii. Astfel, ea a atras atentia intr-un costum de baie format din doua piese, care i-a scos in evidenta rotunjimile.

Tanara a aratat irezistibil pana si in ochii partenerului, care a sorbit-o din priviri si a admirat-o din toate unghiurile. Iata cum a fost surprinsa:

FULLSCREEN
Privirea iubitului spune tot. Cum arata Iepurasul Ana Cheri intr-un bikini minuscul, la piscina
  • /

related posts