Probleme cu soacra? Scandal de proportii in Familia Regala Spaniola. Letizia si Regina Sofia, scena jenanta in public


Se pare că chiar și în familiile regale există probleme, așa cum se vede în noile înregistrări ale monarhilor spanioli.


Clipul care prezintă momentul tensionat dintre regina Letizia și socara ei în  timpul ceremoniei anuale de Paşti a făcut înconjurul lumii.

Mândră de nepoatele ei, Leonor(12 ani)  şi Sofia ( 10 ani), Regina Sofia a fost suprinsă în timp ce vrea să facă o poză cu micuţele. N-a apucat să-şi împlinească dorinţa pentru că mama fetiţelor şi nora ei, Letizia o împiedică, aşezăndu-se în faţa fotografilor. Letiza încearcă să-i îndeparteze mâinile bunicii de pe nepoata sa, Leonor.  La toată scena asisită întristat şi Regele Felipe, care încearcă să aplaneze conflictul, dar şi tatăl acestuia în vârstă de 80 de ani, Juan Carlos.
 


"Nici o bunică nu merită acest tip de tratament! Wow! Şi-a arătat adevărata ei faţă!", a comentat pe Twitter Marie Chantal din Grecia, care este căsătorită cu vărul Regelui Felipe.


 

Letizia este considerată de către mulţi cea mai frumoasă și elegantă regina consoartă din lume. Tatăl Reginei Letizia a fost jurnalist de profesie, iar bunica o jurnalistă de radio cunoscută în Spania. Nici nu e de mirare deci că, înainte de a deveni prințesă și regina, a fost, la rândul ei, o jurnalistă de succes.

Letizia a studiat această disciplină la Universitatea din Madrid și s-a specializat în audiovizual. Ea a început să lucreze încă din timpul studiilor pentru câteva ziare cunoscute, iar după ce a terminat cu școală, a petrecut timp în Guadalajara, Mexic, unde a lucrat pentru ziarul Siglo XXI. S-a întors ulterior în Spania și a început colaborarea cu varianta spaniolă a canalului Bloomberg, după care s-a mutat la CNN+.

În anul 2000, s-a mutat la postul de televiziune TVE, iar în august 2003, înainte să se logodească cu prințul Felipe, a fost promovată că prezentatoare a știrilor de seară - cele mai urmărite din Spania.

Momente importante din carieră ei s-au întâmplat tot în acești ani: a transmis live de la atentatele de la 11 septembrie, a fost trimisă în Irak și a trimis rapoarte din nordul Spaniei cu privire la dezastrul ecologic petrolier.

Letizia a mai avut o căsătorie la activ – doar civilă, din fericire pentru ea. Chiar dacă aveau în spate 10 ani de relație, ea și primul soț au divorțat după un an. La 4 ani distanță, spre surprinderea multor spanioli, casă regală i-a anunțat logodnă cu prințul Felipe. 


 

related posts

Modifică setările cookies