Putea fi urmatorul Leonardo DiCaprio, dar s-a ratat complet. Cum arata acum copilul vedeta din Terminator 2


Edward Furlong avea talentul, fizicul si aerul de rebel necesare pentru a deveni urmatorul mare star de la Hollywood. A ajuns insa dependent de droguri si certat cu legea.


La doar 14 ani, Edward si-a inceput cariera cinematografica, odata cu rolul John Connor din "Terminator 2: Judgement Day", in care a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger. Rolul i-a adus un premiu MTV si un premiu Saturn, ambele pentru cel mai bun debut.

Au urmat o serie de alte filme, in care si-a dovedit din plin talentul: "Before And After", in care a aparut alaturi de Meryl Streep si Liam Neeson sau "Little Odessa", cu Tim Roth, Maximilian Schell si Vanessa Redgrave.

In mod surprinzator, insa, cariera lui a inceput sa involueze odata cu trecerea timpului. De fapt, de la sfarsitul anilor '90 incoace, filmele lui n-au mai avut premiere cinematografice, ci au fost lansate direct pe DVD.

Motivul se pare ca a fost dependenta sa de alcool si de droguri. Edward a mers la prima sa intalnire a Alcoolicilor Anonimi la varsta de 20 de ani.

Mai nou, actorul in varsta de 35 de ani a fost condamnat la 6 luni de inchisoare pentru doua delicte. Primul a fost violarea ordinului de restrictie pe care fost sa sotie l-a obtinut impotriva lui in 2010. Al doilea delict a fost abuz fizic impotriva actualei sale iubite, acuzatie cu care a mai aparut in fata instantei de doua ori pana acum.

Aceste acuzatii nu sunt insa o noutate pentru fostul copil vedeta, care a fost deja aruncat in inchisoare luna trecuta, pentru incalcarea ordinului de restrictie care il impiedica sa-si contacteze fosta sotie. De asemenea, actorul a fost arestat de doua ori in ultimele 5 luni pentru ca si-a atacat actuala iubita.

Mai grav, actorul din "American History X" a primit anul trecut un ordin de restrictie care il impiedica sa-si petreaca timp cu fiul sau in varsta de 6 ani, Ethan.

Se pare ca micutul a iesit pozitiv la un test pentru cocaina dupa ce si-a petrecut timpul in compania lui Edward, desi nu se stie cum a ajuns substanta in organismul lui.

Vedeta, care a fost internat in cateva randuri la reabilitare in trecut a avut mai multe incidente care l-au adus in atentia politiei in trecut.

related posts

Modifică setările cookies