Putea sa fie mutilata pe viata. O actrita si un aligator s-au luptat pentru una dintre cele mai scumpe genti din lume  VIDEO


Si-a facut un nume in lumea modei cu ajutorul sedintelor foto controversate pe care le face, insa de aceasta data Tyler Shields s-ar putea confrunta cu sustinatorii PETA.


Fotograful a publicat pe contul sau de Twitter mai multe imagini in care actrita Ana Mulvoy-Ten si un aligator se lupta pe o geanta Hermes Birkin in valoare de 100.000 de dolari.

VEZI GALERIA FOTO

Artistul in varsta de 32 de ani a declarat pentru Daily Mail ca i-a luat mai bine de 7 luni sa obtina geanta, a doua pe care o distruge in numele artei, insa a gasit un aligator in mai putin de 4 zile.

CITESTE SI: 6 modele unice de manichiura pe care trebuie sa le incerci: TUTORIALE VIDEO

Actrita in varsta de doar 22 de ani a fost fotografiata in timp ce se lupta umar la umar sau mai bine zis gura la gura, cu un aligator care trage de manerul gentii.

CITESTE SI: Unde iesim in weekend. Cele mai importante evenimente ale sfarsitului de saptamana 16-18 mai 2014

Tyler Shields Twitter

"La un moment dat, cand Ana si aligatorul musca din geanta, animalul a inchis unul dintre ochi ca si cum s-ar pregati sa atace, insa nu a facut-o", sustine Tyler.

Fotograful a declarat ca a lucrat la acest proiect mai bine de 1 an de zile la acest proiect, in care a investit multa rabdare.

Artistul s-ar putea infrunta cu sustinatorii PETA pentru folosirea aligatorului in aceasta sedinta foto inedita.

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII AICI

related posts

Modifică setările cookies