Putine vedete ar avea curajul asta. Shakira, complet nemachiata in cele mai recente imagini de pe net


Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar si una dintre cele mai inteligente: e una dintre putinele vedete care se poate lauda cu un IQ de geniu, 140.


 In acelasi timp, este si curajoasa: putine femei s-ar lasa fotografiate fara niciun pic de machiaj. La 40 de ani, cantareata se mandreste cu un ten de adolescenta, asa cum se vede in cele mai recente imagini aparute pe pagina ei de Instagram.
 

 

Just approved an awesome mix of "when a woman" for my new album! Can't get enough of this song! / Aprobando la mezcla de "When a woman" para mi nuevo álbum. Me encanta esta canción! Shak

O postare distribuită de Shakira (@shakira) pe

Cu parul prins ca o pustoaica, vesela ca intotdeauna, Shakira este extrem de entuziasmata pentru ca lucreaza la noul ei album. Aflata in studioul de inregistrari, Shakira este incantata de viitoarele ei hituri.

 

Cariera Shakirei a explodat la inceputul anilor 2000, odata cu hitul Whenever, Wherever si cu o schimbare inspirata de look. S-a vopsit blonda, si-a schimbat garderoba si si-a expus coapsele sexy si posteriorul bombat. In 2017, casatorita si cu doi baietei superbi, Shakira este la fel de activa pe plan muzical: ne incanta cu Bicicleta si Chantaje.

Shakira este singurul artist caruia i s-a oferit ocazia sa colaboreze de trei ori cu FIFA, vedeta sustinand spectacole de senzatie la galele de deschidere si inchidere ale Campionatului Mondial de Fotbal.

related posts

Modifică setările cookies