Putini au ghicit care este varsta reala a acestei vedete. Cum arata Victoria Silvstedt in costum de baie, la 40 de ani


La 40 de ani, Victoria Silvstedt arata mai degraba ca o adolescenta, putand sa treaca oricand drept o tanara aflata la prima tinerete.


Cu toate ca a trecut de aceasta perioada, frumoasa blonda se mentine intr-o forma fizica de invidiat, dovada si cele mai recente fotografii surprinse cu aceasta in timp ce se afla pe plaja in Ibiza. 

Vedeta suedeza s-a distrat alaturi de mai multi prieteni in superba statiune, ocazie cu care aceasta a purtat un costum de baie cu imprimeu animal print, peste care a avut o rochita mini, care sa o protejeze de razele soarelui int imp ce se plimba pe plaja. 

Fostul model Playboy se bucura de statutul de femeie singura, dupa sapte ani de la divortul de Chris Wragge, stilul de viata pe care l-a adoptat in aceasta perioada fiind prezentat in show-ul TV Victoria Silvstedt: My Perfect Life.

Intr-un interviu acordat pentru Stumped Magazine, Victoria a marturisit ca este deranjata cateodata de felul in care o percepe lumea din cauza meseriei pe care si-a ales-o.

"Lumea ma considera o blonda inalta si atragatoare. Desigur, ma transform in asta cand am vreo sedinta foto sau alt proiect, insa ma duc acasa si ma comport ca orice alta persoana normala", a explicat aceasta.

related posts

Modifică setările cookies