Putini au vazut-o asa pe Anna Wintour. Cum arata celebrul editor atunci cand renunta la ochelarii de soare si la coafura perfecta


Anna Wintour reprezinta definitia perfectiunii atunci cand vine vorba despre aparitiile publice, ochelarii Chanel fiind unul dintre elementele vestimentare pentru care a devenit celebra.


De altfel, editorul sef Vogue este surprinsa foarte rar fara acestia, astfel ca aparitia de la sfarsitul saptamanii a fost una eveniment, femeia iesind din noul sediu al revistei pe care o conduce fara ochelari si destul de putin aranjata. 

Imbracata intr-o rochie cu imprimeu colorat, cu haina de blana animal print si o pereche de cizme de piele pana la genunchi, Anna Wintour a optat pentru un machiaj discret, lasandu-si si parul natural.

Anna Wintour s-a nascut in noiembrie 1949 in Marea Britanie, ca fiica cea mai mica a lui Charles Wintour, editor la London Evening Standard si a lui Eleanor Trego Baker, fiica unui profesor de la Harvard.

In cei 23 de ani de cand este editorul Vogue America, Anna Wintour a devenit o adevarata institutie in lumea modei. Sub ochelarii de soare negri si tunsoarea bob care-i acopera partial fata, se ascunde o privire ascutita care anticipeaza trendurile si sustine tinerii designeri. 

FULLSCREEN
Putini au vazut-o asa pe Anna Wintour. Cum arata celebrul editor atunci cand renunta la ochelarii de soare si la coafura perfecta
  • /

related posts

Modifică setările cookies