Putini se asteptau ca Felix Baumgartner sa faca asta. Ce a dezvaluit Mihaela Radulescu despre iubitul ei EXCLUSIV


In urma cu putin timp, Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner au sarbatorit doi ani de relatie. Vedeta a publicat un mesaj emotionant despre acest moment important pentru ei si, in exclusivitate, i-a facut cateva marturisiri interesante Oanei Tache despre iubitul celebru.


"Cred ca am vorbit de vreo 20 de ori de azi de dimineata la telefon (...) Suntem un pic suparati ca nu suntem unul langa altul in ziua asta ca ne place. Stii cum e, pentru narnati, rar are aceeasi insemnatate ziua pe care noi femeile o pretuim", a spus Mihaela chiar in ziua in care sarbatorea doi ani de cand se iubea cu sportivul.

"Eu am avut norocul sa-l nimeresc pe unul care isi aduce cand e ziua noastra, de care eu uitasem. E mai prezent ca mine in aceste momente si tine la surprize. Absolut spectaculos. Pot sa zic ca am fost o norocoasa. E frumos, e bine, suntem pe drumul cel bun", a incheiat membra juriului Romanii au Talent, care a postat si un mesaj emotionant pe retelele de socializare in cinstea lui Felix.

"Mi-e inima vesela si viata frumoasa... Sunt iubita de barbatul vietii mele si il iubesc pana la stele. Stiu, toate iubirile strasnice sunt la fel, doar nefericirile sunt pline de contraste... Nu-i musai sa va bucurati pentru noi, dar va doresc din toata inima sa simtiti la fel, pana departe! Iubirea e viata... Iar omul asta mi-a dat asa un reset grozav... la viata si... la tot!... Da' si io lui!", a scris atunci prezentatoarea TV pe Facebook.

related posts

Modifică setările cookies