Putini stiau ca ascunde un corp atat de sexy sub hainele de scena. Leigh-Anne Pinnock de la Little Mix, in bikini


Una dintre membrele trupei Little Mix a impresionat recent, cand a fost surprinsa de paparazzi la plaja, intr-un costum de baie verde fosforescent.


Membrele trupei Little Mix, Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock si Jesy Nelson, s-au cunsocut pe cand erau niste adolescente obisnuite, in cadrul unui concurs de talente pe care l-au si castigat.

Inca din momentul in care au inceput sa apara la televizor, ele au spus ca vor sa le incurajeze pe fetele care le urmaresc sa aiba incredere in ele insale si sa nu se mai bazeze pe standardele pe care societatea incearca sa le impuna.

In toate melodiile lor, mesajul "girl power" este foarte important, iar una dintre cele mai de succes melodii, "Little Me", vrea sa le invete pe fete sa aiba incredere in propriile forte, in frumusetea, inteligenta si visele lor.

Recent, Leigh-Anne Pinnock a demonstrat ca nu doar transmite un mesaj de incurajare fanelor, ci il si urmeaza. Tanara conduce prin exemplu si, desi nu are dimensiuni de model si nici un corp perfect, este extrem de mandra de felul in care arata.

Artista a fost surprinsa intr-o locatie exotica, bucurandu-se de soare si de valurile oceanului, intr-una din scurtele pauze pe care formatia le ia inainte de a lansa un nou album. Fara machiaj si interventia stilistilor, Leigh-Anne a demonstrat ca este frumoasa si naturala si a primit numai complimente de la admiratoare pentru felul in care arata.

related posts

Modifică setările cookies