Putini stiau ca George este atat de romantic. Ce surpriza i-a facut sotiei sale insarcinate: "Nu mai rezistam singur"


Incantat de faptul ca va fi din nou tatic,George nu poate sta deloc departe de frumoasa lui sotie, Ramona, insarcinata in patru luni. 


Si cum job-ul acesteia include dese deplasari in afara tarii, George s-a gandit sa-i faca zilele trecute o mega surpriza Ramonei, plecata cu business in Grecia, la Atena. S-a urcat repede in avion si a plecat dupa ea!

“Nu mai rezistam singur acasa fara ea, m-am urcat in primul avion. M-am uitat pe site la ora 17 si avionul era la 20.30. Am sunat la o agentie de turism pentru ca nu mai puteam sa fac online rezervarea. Mi-au emis biletul, mi-am facut check-in-ul, asa ca la ora 22.15 eram in Atena, in fata hotelului, cu flori si cu imbratisari. Cand m-a vazut sotia mea, am surprins-o placut, ne-am simtit extraordinar, am imbinat utilul cu placutul. Ea a avut intalniri, am avut si eu intalniri la Sony in Grecia, la Feel Good Company. Am avut chiar o intalnire productiva cu ei, de care sunt incantat”, spune artistul.

In Grecia, George si sotia lui au stat doar cateva zile, timp in care au inchiriat si o masina pentru a putea vizita cateva obiective turistice importante.

Si daca tot a ajuns in Grecia, vedeta s-a gandit sa-i faca cunostinta bebelusului inca nenascut cu stramosii lui greci. “Am prezentat astfel si bebelusul stramosilor, pentru ca jumtate din stramosii mei sunt greci, jumatate sunt bulgari. Am fost la stramosii mei din Grecia sa le fac cunostinta cu bebe, familiei Papagheorghe!”, a mai completat incantat viitorul tatic.

FULLSCREEN
Putini stiau ca George este atat de romantic. Ce surpriza i-a facut sotiei sale insarcinate: "Nu mai rezistam singur"
  • /


related posts