Putini stiu ca e un adevarat Casanova. Eddie Murphy are 9 copii cu femei superbe. Cum arata cele 5 mame ale copiilor sai


Eddie Murphy va avea in curand suficient de multi copii incat sa formeze o echipa completa de baseball :) Actorul in varsta de 56 de ani are cel de-al noulea copil cu actuala sa iubita, Paige Butcher, in varsta de 38 de ani.


Intr-un material realizat in 2011 de revista Rolling Stone, actorul spunea ca tine fotografii cu toti copiii sai pe un raft din resedinta sa din Beverly Hills. Trebuie sa fie un raft extrem de mare, avand in vedere ca are 9 copii. Un adevarat cuceritor, Eddie Murphy le-a daruit cate un copil aproape tuturor femeilor cu care a fost.

Sa facem cunostinte cu cele 5 mame ale copiilor lui Eddie Murphy:

1. Paige Butcher

Este actuala iubita a lui Murphy si mama copiului numarul 9. Lucreaza ca model inca de cand avea 15 ani, aparand in reviste de specialitate, dar si in filme ca "Big Momma’s House 2". Este blonda, frumoasa si supla si i-a oferit lui Eddie o fetita pe nume Izzy Oona.

2. Nicole Murphy

Timp de 13 ani i-a fost alaturi, in ciuda diferitelor scandaluri in care comedianul Eddie Murphy a fost implicat. Nicole Murphy a fost casatorita cu Eddie Murphy intre 1993 si 2006, iar cei doi au impreuna 5 copii. O perioada de timp a lucrat ca model, actrita si cantareata, insa succesul l-a cunoscut in 2008 cand a devenit una dintre gazdele show-ului Hollywood Exes.

3. Melanie Brown

Mel B de la Spice Girls si Eddie Murphy au avut o relatie in 2006, in urma careia s-a nascut o fetita - Angel. Acum Angel este adolescenta, insa relatia cu tatal sau este ca si inexistenta. Cand a anuntat ca este insarcinata, Murphy a acuzat-o pe Mel B ca l-a "pacalit" si nu a vrut sa-si recunosca fiica.

Dupa nasterea lui Angel Iris Murphy Brown, un test a confirmat paternitatea actorului, care, a recunoscut cu greu copilul si a incercat sa relationeze cu ea.

4. Tamara Hood Johnson

Nu este o persoana cunoscuta, asa ca se stiu foarte putine lucruri despre ea. Tamara si Murphy au impreuna un fiu, Christian Murphy - un actor care a aparut in “Cougars, Inc" in 2011.

5. Paulette McNeely

Aceasta este mama celui mai mare dintre copiii lui Murphy - Eric, in varsta de 26 de ani. Nu a fost niciodata fotografiata si nu se stie mai nimic despre ea.

FULLSCREEN
Putini stiu ca e un adevarat Casanova. Eddie Murphy are 9 copii cu femei superbe. Cum arata cele 5 mame ale copiilor sai
  • /

related posts

Modifică setările cookies