Radu Mazăre vedetă Euronews. Cum desființează fostul politician justiția din România


Într-un interviu recent acordat din Madagascar celor de la Euronews, Radu Mazăre își varsă nervii pe justiția din România și evidențiază problemele cu legea, explicând astfel fuga sa în Africa. 


Jurnaliștii de la Euronews au publicat un articol despre statutul de azilant pe care fostul edil al Constanţei îl are în Africa, în Madagascar, unde s-a refugiat pentru a scăpa de închisoare. 

"Statutul meu actual este cel al unui om care a depus cerere de azil într-o ţară africană deoarece nu am nicio şansă la un proces corect în România", a spus Mazăre. 

Jurnaliștii Euronews amintesc și de Elena Udrea, refugiată în Costa Rica şi Sebastian Ghiţă - aflat în Serbia, și amintesc de problemele cu legea pentru faptele de corupție pe care le-au înfăptuit.

Mazăre a ținut să sublinieze că "În România, sistemul de justiţie este controlat de SRI" explicând că deşi avea Madagascarul în lista sa de preferinţe, după o vacanţa în această parte a lumii, în 2011, a ales acest loc ca refugiu pentru că nu poate fi predat autorităţilor din România, în lipsa unui acord de extrădare.

"Ca un entuziast al sporturilor acvatice, Radu Mazăre are în propietate o parte dintr-un complex turistic compus din 16 bungalow-uri de lux", scrie Euronews.  

De altfel, Radu Mazăre a recunoscut că nu are nicio intenţie să schimbe priveliştea luxuriantă cu cea din interiorul unui tribunal din România sau, mai rău, cu cea din închisoare.

"Drepturile mele au fost încălcate constant de către statul paralel şi ocult din România, unde nu există o justiţie corectă”, a mai spus Radu Mazăre, pentru Euronews.
 Sursă Mediafax

related posts

Modifică setările cookies