Rafa Nadal și logodnica sa fac nuntă în mijlocul mării. Locația e magnifică


Celebrul tenismen spaniol Rafael Nadal (33 de ani) se va căsători în curând cu iubita din copilărie, Xisca Perello, încununând astfel o relație de aproape 15 ani. 


Cei doi sunt logodiți din 2018, dar abia acum au apărut informații concrete referitoare la nuntă.

Extrem de discreți în ceea ce privește viața lor sentimentală, Rafa și Xisca n-au lăsat să se scurgă prea multe detalii despre acest eveniment. Totuși, după o perioadă de incertitudini și zvonuri, presa spaniolă a aflat că ceremonia se va desfășura la 19 octombrie 2019, într-o locație idilică din insula natală a tenismenului, Mallorca.

Vezi și ce meniu va avea Rafa Nadal la nunta sa

Este vorba despre o micuță peninsulă din portul Pollenca, destinată în trecut apărării de invaziile barbare din secolul XVII. „La Fortaleza” e numele complexului de vacanță achiziționat în 2011 de un bancher britanic, Lord James Lupton, în schimbul a 40 de milioane de euro. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Francisca Perelló ♡ (@xiscaperellofans) on

La dispoziția invitaților de la nuntă se vor afla două imense piscine, șapte vile și vreo 25.000 de metri pătrați de grădini și terase îngrijite impecabil, plus un heliport. Evident, chiria va fi una pe măsură, însă pentru Rafael Nadal nu e o problemă majoră, câștigurile sale din tenis ridicându-se la peste 100 de milioane de euro.

FULLSCREEN
Rafa Nadal și logodnica sa fac nuntă în mijlocul mării. Locația e magnifică
  • /

related posts