Raluca Arvat, fan al litoralului bulgaresc: a dat Mamaia pe Balcic si Nessebar! FOTO!


Prezentatoarea Stirilor Pro tv din Sport, Raluca Arvat, a profitat de vremea frumoasa si a dat o fuga pe litoralul bulgaresc. Raluca a ramas placut impresionata de Nessebar, unul dintre cele mai vechi orase din Europa.
 


Raluca a fost impresionata de oraselul care arata ca un muzeu in aer liber, cu ruine antice foarte bine conservate, biserici vechi si case foarte dragute, construite, se pare, in perioada renasterii.

Atmosfera este una cu totul speciala, parca e un orasel ca cele din globurile de sticla. Nu degeaba sunt o gramada de turisti tot timpul anului acolo”, povesteste Raluca Arvat, care nu a putut sta departe de sport nici in scurta vacanta. „Am avut vreme sa stam si la plaja vreo 2 ore, timp suficient sa ne si bronzam. Si sa jucam seara baschet sau volei pe plaja, asa cum ne-am priceput noi. Daca tot avea hotelul si asemenea terenuri”, spune vedeta Pro TV.

Si daca tot era in zona, Raluca nu a putut rezista tentatiei ca, la intoarcere, sa se opreasca macar cateva ore si la Balcic, pentru a vedea resedinta de vara a Reginei Maria. „Am vazut vilutele albe si cochete - construite la malul marii, dar mai ales gradinile care iti aduc aminte de o perioada de un romantism aparte – perioada interbelica. Impresionante sunt insa gradinile domeniului de la Balcic, inflorite tot timpul anului, pentru ca acolo exista o puzderie de soiuri de plante care infloresc in perioade diferite, asa ca gasesti mereu flori”, spune Raluca Arvat fascinata de domeniul de la Balcic, si mai ales de gardina de cactusi, botezata Gradina Divina.
 

  • Raluca Arvat, fan al litoralului bulgaresc: a dat Mamaia pe Balcic si Nessebar! FOTO!

related posts

Modifică setările cookies