Raluca Zenga se mandreste cu doi copii adorabili. Cum arata micutii si ce spune despre viata ei din Dubai


Raluca Zenga i-a povestit Corinei Caragea cat de fascinanta este viata in Dubai, acolo unde locuieste din 2007. 


Raluca Zenga a povestit pentru blogul Corinei Caragea cum este "sa te trezesti dimineata avand plaja intinsa in fata casei, sa iti bei cafeaua citind ziarele de sport despre sotul tau, sa-i dai ¨buna dimineata¨ vecinului Cannavaro, copiii tai sa faca oameni de zapada la mall si sa il astepte pe Mos Craciun venind pe camila".

"In 2011 ne-am cumparat casa noastra aici, pe Palm Jumeirah, si de 4 ani traim in acest paradis, artificial daca vreti, dar asta nu il face mai putin atragator. Ne simtim minunat", a spus Raluca Zenga pentru www.corinacaragea.ro.

Raluca locuieste in Dubai alaturi de sotul sau, antrenorul de fotbal Walter Zenga, si de cei doi copii, Samira Valentina si Walter Jr.

"La gradinita se vorbeste in engleza, dar se invata intensiv limba araba si limba franceza, iar colegii Samirei sunt arabi din Emirate, Egipt sau Palestina, australieni, indieni, pakistanezi, sudafricani, nigerieni, germani sau rusi…Gasesc aceasta grupare internationala ceva fantastic, cu imense beneficii, si multe de invatat, un schimb de experienta bogat pentru tinerele minti gata de a absorbi cat mai multa informatie si varietate", spune Raluca Zenga.

"Ca si copiii nostri, ne-am facut prieteni in comunitatea din Dubai de toate nationalitatile, romani, italieni, arabi, francezi, rusi, brazilieni…si fie iesim impreuna in oras, la dans si distractie in cluburi si restaurante, fie organizam o iesire cu barca la pescuit pe coasta, un “picnic in desert” sau pur si simplu un “barbecue”- un gratar, ce mai!- acasa, in gradina, unde fiecare contribuie cu mancaruri specifice natiei si cu un vin bun!", mai spune Raluca.

Sotia lui Walter Zenga spune ca este recunoascatoare pentru ca traieste intr-un oras ca Dubai, "un oras aflat intr-o febrila competitie cu el insusi: se deschid in permanenta noi localuri, noi hoteluri de lux, noi centre comerciale ca iesite din Star Trek, se inaugureaza noi proiecte urbane care iti taie respiratia…traim intr-o metropola avangardista care iubeste recordurile, opulenta si suprematia in tot ceea ce intreprinde! Cu siguranta Dubaiul are inca de oferit surprize uimitoare in anii ce vor urma!"
 

Citeste tot intreviul pe www.corinacaragea.ro.

FULLSCREEN
Raluca Zenga se mandreste cu doi copii adorabili. Cum arata micutii si ce spune despre viata ei din Dubai
  • /

related posts