Ramona Bădescu a primit 500 de trandafiri de ziua ei. Cine i-a dat inelul de platină cu smarald 


În ultima perioadă, Ramona Badescu a fost extrem de discretă, vedeta aflându-se de mai bine de jumătate de an în Italia, la Roma, acolo unde are în desfășurare mai multe proiecte profesionale.

Tag-uri: #Ramona Badescu

Cu ocazia zilei sale de naștere și a schimbării prefixului, Ramona a sărbătorit într-un cadru mai intim și elegant, așa cum ne-a obișnuit, alături de familie și prietenii apropiați. Actrița și cântăreața și-a invitat familia să îi fie alături, ca de obicei părinții ei nelipsind de la aniversările sale. 

Ramona Badescu și invitații săi au petrecut într-o locație exclusivistă, au servit preparate sofisticate și a primit cadouri care mai de care mai frumoase.  Ramona a fost impresionată însă de un imens buchet de flori care conținea nici mai mult nici mai puțin de 500 de trandafiri roșii. 

Dar surpriza nu s-a terminat aici pentru că între superbii trandafiri baccara, vedeta a descoperit un inel din platină cu o piatră de smarald creată special pentru această ocazie de Cartier, o binecunoscută firmă de bijuterii. Îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, la care a accesorizat, pe lângă bijuterii, o coafură lejeră, Ramona Bădescu a fost în centrul atenției și a rămas, așa cum ne-a obișnuit, o prezență elegantă și sofisticată.

E adevărat că am schimbat prefixul și am dat o mică petrecere la Roma, de ziua mea! I-am avut alături pe cei dragi mie și m-am bucurat din plin de aceste momente. Pentru mine nu contează cadourile materiale, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a dat. Acum cea mai importantă este familia și să-i am cât mai mult timp alături pe părinții mei! Am și câteva surprize de anunțat, dar le voi dezvălui la momentul oportun!”, a declarat Ramona Bădescu.
 

  • Ramona Bădescu

related posts

Modifică setările cookies