Ramona Badescu, pictorial sexy in revista Ce se intampla, doctore?


In noul numar al revistei Ce se intampla, doctore?, Ramona Badescu apare intr-un pictorial sexy si incitant, in care se dezvaluie in toata splendoarea. La 42 de ani, vedeta este frumoasa, supla, fina, discreta si sigura pe fortele proprii.


In materialul ce insoteste pictorialul, Ramona Badescu vorbeste despre cum reuseste sa-si mentina frumusetea si supletea la cote maxime, despre cum ii ajuta pe romanii care traiesc in Italia si despre cum arata garderoba unei celebritati din tara modei.

Intrebata despre cum se mentine in forma, Ramona povesteste in Ce se intampla, doctore? ca la 20 de ani situatia era alta: „ La 20 de ani ma consideram grasa, urata, faceam dus cu lumina stinsa pentru ca nu imi suportam corpul. Parintii mei imi spuneau ca mananc prea mult… Acum, fac sport, mananc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, tin sa ma hranesc cu lucruri cat mai naturale. Ma plac mai mult acum decat atunci cand aveam 20 de ani.”

In acelasi interviu, Ramona povesteste ca se pregateste sa participe la Festivalul Sanremo de anul viitor, marturisind ca melodia pe care vrea sa o prezinte in competitie, a visat-o acum 3 ani.

Rugata sa recomande cateva locuri dragi din Roma, Ramona marturiseste in finalul interviului din Ce se intampla, doctore? ca ei ii plac Trastevere, Via Veneto, iar pe Via Vitorio Emanuele se duce la o tratoria foarte draguta cu mancare foarte gustoasa: “Da Luigi”.
 

FULLSCREEN
Ramona Badescu, pictorial sexy in revista Ce se intampla, doctore?
  • /

related posts