Ramona Gabor, sexy in bikini de peste 300 de euro! Cum arata costumul de baie care face mai mult decat salariul pe luna al unei romance


Nu exista femeie care sa nu isi doreasca sa arate perfect vara, la plaja. Din fericire pentru ea, Ramona are deja un corp care ii permite sa poarte orice, asa ca nu ii mai lipsea decat un costum de baie pe masura.


Astfel, sora Monicai Gabor a achizitionat un articol de mare lux pentru unii: costumul de baie Agent Provocateur, care costa nici mai mult, nici mai putin de 320 de euro!

Format dintr-un sutien multicolor in valoare de aproape 8 milioane de lei vechi si un bikini in acelasi tonuri, din fasii, care costa in jur de 6 milioane de lei vechi, costumul a starnit interesul fanilor Ramonei de pe Facebook.

Atrasi de culorile tari si de corpul vedetei, ei au intrebat-o pe aceasta de unde a achizitionat bikini-ul si cat a investit in el. Atunci Ramona le-a raspuns care este suma pe care si-a permis sa o investeasca in acest articol nelipsit din garderoba femeilor, vara.

Desigur, carcotasii nu au intarziat sa apara si au creat tot felul de controverse pe pagina de Facebook a surorii Gabor, legandu-se de faptul ca aceasta scrie in engleza si acuzand-o ca a uitat de unde a plecat.

Tu ce parere ai despre costumul scumput si investitia facuta? Iti place cum arata, ai fi dat si tu atatia bani pe el?

FULLSCREEN
Ramona Gabor, sexy in bikini de peste 300 de euro! Cum arata costumul de baie care face mai mult decat salariul pe luna al unei romance
  • /


related posts