Rania a Iordaniei, aparitie impecabila intr-o rochie oranj. Cum a impresionat cea mai stilata regina din lume


In urma cu putin timp, Rania a Iordaniei i-a urat bun venit in tara sa Mathildei a Belgiei. Cele doua au petrecut timp de calitate in Amman, dupa ce regina europeana a ales sa faca o vizita caritabila si sa discute cu omoloaga sa despre situatia dificila a refugiatilor sirieni.


Rania a Iordaniei a invitat-o pe Mathilda a Belgiei sa petreaca alaturi de ea cateva ore in salile de arta din cadrul Fundatiei Jordan River. Atente, zambitoare si foarte elegante, cele doua au fost in centrul atentiei presei, care nu a ezitat sa le imortalizeze din toate unghiurile.

In timp ce Regina Mathilda a impresionat intr-o bluza rosie si o fusta creata de femei iordaniene, Rania a stralucit intr-o creatie oranj. La fel de frumoasa ca in ziua in care a urcat pe tron, aceasta a demonstrat inca o data ca nu degeaba a fost plasata pe pozitia fruntasa in topul celor mai frumoase femei de vita nobila din intreaga lume.

Rania Al Abdullah este sotia regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere in 1993 si doua luni mai tarziu si-au anuntat logodna. Au impreuna 4 copii, primul nascut in 1994, Printul mostenitor Hussien, si ultimul nascut in 1995, tot un baiat Hashem. Cei doi au si doua fete: printesele Iman si Salma.

Cand a urcat la tron, in 1999, era cea mai tanara regina din lume, la doar 29 ani, si a fost declarata si cea mai frumoasa. In 2005 a fost numita de catre o revista a treia cea mai frumoasa femeie din lume. In prezent este favorita publicatiilor, in special a celor britanice, datorita stilului sau vestimentar impecabil.


 

FULLSCREEN
Rania a Iordaniei, aparitie impecabila intr-o rochie oranj. Cum a impresionat cea mai stilata regina din lume
  • /

related posts