Raspunsul dat de Miss Columbia dupa eroarea de la Miss Universe. Ce a spus tanara imediat dupa ce i-a fost luata coroana


Asa cum probabil stiti deja, Miss Universe 2015 va ramane in istoria concursurilor de frumusete dupa ce prezentatorul a anuntat gresit castigatoarea si, timp de doua minute, reprezentanta Columbiei a fost considerata cea mai frumoasa femeie.


Miss Filipine si Miss Columbia au fost cele doua concurente care s-au luptat in faza finala pentru coroana Miss Universe, iar initial, din cauza unei erori facute de prezentator, Ariadna Gutierrez (Miss COlumbia) a fost desemnata castigatoare.

Dupa ce i-a fost pusa coroana si i-au fost oferite florile pregatite pentru castigatoare, prezentatorul Steve Harvey a reintrat pe scena si, in fata a milioane de telespectatori, a anuntat ca a facut o greseala majora, explicand ca adevarata castigatoare este de fapt Pia Alonzo Wurtzbach (Miss Filipine).

Momentul stanjenitor a tinut primele pagini ale publicatiilor mondene, iar jurnalistii au "vanat" reactiile celor doua participante, incercand mai ales sa afle cum se simte Miss Columbia dupa dezamagirea pe care a trait-o pe scena celebrului concurs de frumusete.

Imediat dupa incheierea transmisiunii live, ea a fost filmata facand o declaratie emotionanta, care a ajutat-o sa capate si mai multa popularitate si prin care a demonstrat ca este o femeie in adevaratul sens al cuvantului: "Totul se intampla cu un motiv. Eu sunt fericita pentru ceea ce am reusit si pentru ca am trait acest vis. Va multumesc pentru tot, multumesc ca m-ati votat", a spus ea.

De cealalta parte, Pia Alonzo Wurtzbach, adevarata Miss Universe 2015, a spus ca: "A fost un moment de incoronare atat de atipic", alegand sa nu comenteze in vreun alt fel eroarea si incercand sa se comporte cat mai elegant cu putinta intr-un astfel de context.

FULLSCREEN
Raspunsul dat de Miss Columbia dupa eroarea de la Miss Universe. Ce a spus tanara imediat dupa ce i-a fost luata coroana
  • /

related posts

Modifică setările cookies