Rateaza rochia alba? Iata cat de frumoasa este Andreea Mantea in ipostaza de mireasa GALERIE FOTO


Andreea Mantea si Stefan Stan erau in pregatiri de pregatiri de nunta, inainte de vestea-soc a despartirii lor. Desi se zvoneste ca Stefan a inselat-o pe Mantea, fanii lor spera sa nu fie adevarat si nunta sa nu fie anulata. Cei doi ar fi trebuit sa se casatoreasca in aceasta vara.


Ca orice femeie, Andreea Mantea isi doreste o rochie de mireasa in care sa arate ca o printesa, dar care sa fie si confortabila.

Desi pana acum nu a vrut sa dea prea multe detalii legate de rochia in care ar fi trebuit sa devina doamna Stan, noi am reusit sa ne facem o idee despre cum va arata Andreea Mantea mireasa...

Desi nu a mai fost casatorita pana acum, spre deosebire de Stefan Stan, Andreea Mantea a avut ocazia sa imbrace de mai multe ori rochia de mireasa. Aceasta a fost o mireasa sexy la un targ de nunti care a avut loc mai demult in Bucuresti, dar a si realizat mai multe pictoriale in rochii de mireasa. Indiferent de ce model va alege, Andreea va fi o mireasa superba...indiferent de barbatul cu care se va casatori :)

Vedeta a dat totusi cateva detalii despre cum ar vrea sa arate rochia sa."Daca este prea umflata nu este bine. Nu se poate apropia nimeni de tine, nu poti vorbi cu nimeni, nu poti face poze... Daca este de sirena, nu te poti misca, daca sunt niste scari, nu poti urca... Numai stresul acesta il am. De fapt sunt niste idei anume la care m-am gandit. Cel mai bine, in momentul in care iti alegi rochia de mireasa, pe langa faptul ca trebuie sa o faci sa fie exact cum vrei tu, sa umbli un pic la ea in asa fel inca sa fie comoda: sa poti dansa, sa poti alerga daca vrei, sa te poti bucura... Nu sa stai fixa si sa nu poti face nimic”, a spus Andreea Mantea pentru Libertatea.

FULLSCREEN
Se pregateste sa devina sotia lui Stefan Stan! Cat de frumoasa este Andreea Mantea in rochie de mireasa
  • /

related posts