Razboiul continua. Cum raspunde Stefan Banica Jr. dupa atacurile repetate pe care le-a primit in presa


Dupa cateva luni de la despartirea cuplului, Andreea Marin a aparut recent intr-o emisiune TV si a facut lumina in ceea ce priveste decizia lor de a-si continua viata pe drumuri separate, desi la mijloc exista si un copil.


Celebra prezentatoare TV a lasat sa se inteleaga ca nu infidelitatea sotului a dus la separarea lor, ci alte lucruri mult mai grave peste care nu a putut trece, ca de exemplu agresivitatea, minciuna sau reactiile violente.

"Infidelitatea nu e un motiv indeajuns pentru un divort. Sunt alte lucruri mult mai grave care se pot intampla. Agresivitatea in viata de cuplu, raspunsul violent, reactii necontrolate in fata copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales ca ai un omulet alaturi, care vede si simte. Nu as fi luat decizia de a divorta doar pe motiv de infidelitate. Mai intervine si minciuna. Uneori asteptarile noastre nu sunt realiste", a marturisit Andreea Marin in emisiunea TV.

Imediat dupa aceste confesiuni, toti si-au amintit de vechile acuzatii aduse la adresa lui Stefan Banica Jr. de catre fostele sotii sau iubite, care de asemenea il acuzau pe acesta.

Ca un raspuns la atacurile care vin asupra lui de cateva zile, Stefan Banica Jr a publicat o fotografie pe o retea de socializare care reprezinta invitatia lui catre publicul fidel la concertele care vor avea loc in cadrul turneului national, care incepe in luna noimebrie si care poarta numele ultimei piese lansata de artist in colaborare cu Pacha Man "Alerg printre stele".

Acesta a atribuit invitatiei si un mesaj prin care isi indeamna fanii sa se concentreze asupra vietii lui ca artist si nu asupra celei personale.

"Oamenii care umplu salile de spectacol la concertele mele sau la teatru vin pentru ceea ce fac pe scena si le multumesc! Celor care urmaresc doar "show-ul" vietii mele private, "regizat" de altii, le-as recomanda sa fie mai putin atenti la viata mea, pentru ca s-ar putea sa piarda momente importante din viata lor, urmarind-o pe a mea. Si ar fi pacat!", a mentionat artistul pe pagina sa de Facebook.

related posts

Modifică setările cookies