Razvan Fodor: Lady Gaga a mutilat o generatie intreaga de copii cu o melodie in care spune doar “Alejandro"


Desi se bucura de milioane de fani din intreaga lume, Lady Gaga nu a reusit sa il atraga de partea ei si pe Razvan Fodor. Actorul din “Iubire si onoare” declara ca artista nu transmite nimic si spune ca nu ii intelege pe cei care asculta acest gen de muzica.
 


“Generatia care imbratiseaza Lady Gaga mi se pare terminata. Am mai spus chestia asta si mi-a sarit foarte multa lume in cap. O mai spun inca o data si imi sustin declaratia,” a marturisit Razvan Fodor la VIDEOCHAT-ul Perfecte.ro.

“Pe copiii care imbratiseaza astfel de muzica si astfel de arta, eu ii vad morti. Morti pe interior, nu mai au nicio sansa,” a adaugat el.

Razvan si-a sustinut parerile cu multe argumente. “De mic am fost innebunit dupa muzica. Imi dadeam toti banii pe casete, cred ca am o cultura muzicala. Nu poti sa venerezi un artist care nu transmite nimic. Nu poti sa vii sa mutilezi o generatie intreaga de copii cu o melodie in care nu spui decat “Alejandro””, a spus Razvan

“Asta este un exemplu cu Lady Gaga, dar sunt tone. Muzica in ziua de azi nu mai are melodie, nu imi mai transmite nimic,” a completat actorul.

Intrebat de fani daca ar accepta sa cante genul acesta de muzica daca un producator i-ar garanta succesul lui Lady Gaga, Razvan a fost categoric: “Niciodata nu imi vad sufletul”.

related posts

Modifică setările cookies