Razvan Krem Alexe de la Romanii au Talent, cu parul scurt de tot. Cum arata acum si ce face unul dintre cei mai controversati concurenti


"Hey, hey, buna seara, bun, bine v-am gasit!" ramane salutul pe care toti romanii care au urmarit show-ul il asociaza cu Krem. Cu rima pregatita si atitudinea gata de scos la inaintare pe scena, Razvan ramane unul dintre cei mai emblematici concurenti de la "Romanii au Talent".


Ce s-a intamplat insa cu rapper-ul acid dupa terminarea show-ului si, mai ales, dupa celebra pardoie "Ma-ta are cratima"? 

"Dupa emisiune s-a activat dorinta de a face din muzica o meserie (in sensul in care scopul suprem acum este performanta). Totodata, mi-am redobandit increderea in propriile forte care, pana la emisiune, era pusa sub umbra nefasta a indoielilor. La scurt timp dupa finalizarea emisiunii, am batut palma cu agentia de evenimente hip hop, Junky Size (unde coordonator principal este Daniel Lupu). Alaturi de acesta si de colegul de breasla Smokey (aka Mircea Florian) am inceput turneul Show a la Krem, sustinand concerte in mai multe colturi ale tarii", a povestit Krem.

Jennifer Lopez este istorie! Cum arata posteriorul lui Nicole Scherzinger doar in bikini, fara Photoshop - FOTO

Pe plan muzical, a scos alaturi de Smokey "Aici sau la pachet", a aparut in clipuri la diferite piese si a facut colaborari cu diversi artisti, cea mai mediatizata aparitie fiind cea alaturi de Red Blonde.

Desi nu apare la TV atat de des pe cat si-ar dori fanii lui, Krem e prezent in "undergorund" si face show de fiacer data, asa cum a promis-o imediat dupa terminarea concursului care l-a propulsat in showbiz. 

Nimic schimbat pana acum, nu-i asa? Ei bine, poate singurul lucru diferit la Razvan este parul, pe care l-a tuns scurt si-l cam ascunde sub sapca.

Post by KREM.

Parasita de iubit in luna a 8-a de sarcina. Vedeta care trece prin cel mai dificil moment al vietii ei

related posts

Modifică setările cookies