Reactia care i-a alarmat pe fani. Ce a facut Selena Gomez in timp ce canta o melodie despre Justin Bieber


Dupa despartire, artista a incercat mereu sa ascunda faptul ca mai simte ceva pentru Justin Bieber. Sentimentele ei adevarate au iesit totusi la iveala recent.


Potrivit publicatiei TMZ, la cel mai recent concert al sau din turneul "Stars Dance", Selena Gomez a izbucnit in lacrimi pe scena din Brooklyn in timp ce interpreta o melodie de dragoste, "Love Will Remember", care pare sa fie inspirata din iubirea pe care a simtit-o pentru fostul iubit, Justin Bieber.

Daca pana la momentul interpretarii piesei spectacolul era unul plin de energie si miscari de dans dintre cele mai spectaculoase, cand artista a inceput sa interpreteze melodia, a apucat microfonul cu ambele maini si a izbucnit in plans.

Se pare ca versuri ca: "Stiu ca in suflet, inima mea va fi mereu numai pentru noi, chiar daca incercam sa uitam, dragostea ne va aminti mereu" sau " Mi-ai spus ca ma iubesti, am spus ca te iubesc, ce s-a intamplat cu asta?", i-au amintit Selenei de prima dragostea din viata sa si de sentimentele pe care o sa i le poarte mereu in suflet lui Justin.

Imediat dupa spectacol, Selena a motivat printr-un post pe Instagram ca a inceput sa planga pentru faptul ca nu a fost lasata sa-si imbratiseze fanii si sa faca poze alaturi de ei, lucru pe care il facea dupa fiecare spectacol, insa admiratorii au ramas ingrijorati in privinta starii emotionale a artistei.

Voi care credeti ca este adevaratul motiv pentru care Selena Gomez a inceput sa planga pe scena? Este oare Justin Bieber de vina pentru acest incident?

FULLSCREEN
Reactia care i-a alarmat pe fani. Ce a facut Selena Gomez in timp ce canta o melodie despre Justin Bieber
  • /

related posts