Reactia de milioane a lui Kanye West cand un alt barbat a atins-o pe Kim Kardashian. Cat de furios s-a manifestat artistul - FOTO


Cuplul Kim Kardashian - Kanye West este unul dintre cele mai cunoscute din intreaga lume, iar paparazzi ar face orice sa ii poata surprinda intr-un moment jenant.


Acest lucru s-a intamplat chiar pe strazile din New York, cand Kim s-a intalnit cu un prieten vechi iar acesta a sarutat-o pe obraz si a strans-o in brate, spre furia lui Kanye.

Voluputoasa starleta nu s-a sfiit sa se lase atinsa de un alt barbat, chiar in fata iubitului ei, pe care paparazzi l-au surprins total stanjenit si chiar furios, in timp ce o privea pe iubita lui imbratisand un alt barbat. Pe Kim se pare insa ca nu a interesat-o starea de neliniste a partenerului ei, din moment ce era toata un zambet si nu a ezitat sa se apropie si mai mult de celalalt barbat.

Gelos, la doar cateva secunde, Kanye s-a apropiat de Kim si a luat-o de mana, incercand sa le aminteasca tuturor celor din jur ca el este cel care are drepturi depline asupra ei.

Dorninc sa isi arate masculinitatea, conform Daily Mail, el a protejat-o atunci cand i-a sarit un paparazzi in fata si in momentul in care au trecut pe langa o gura de canalizare care nu era acoperita corespunzator.

FULLSCREEN
Reactia de milioane a lui Kanye West cand un alt barbat a atins-o pe Kim Kardashian. Cat de furios s-a manifestat artistul - FOTO
  • /

related posts