Reactia femeilor dupa ce se despart de Tom Cruise, nepretuita. Vezi cum au fost surprinse Katie Holmes si Nicole Kidman dupa divort


Este unul din cei mai doriti barbati din lume, dar dupa ce se despart de el, fostele lui partenere sunt extrem de fericite. Ele nu-si doresc nici cea mai mica parte din averea lui, ci doar sa-si recapete liberatea. 


In 2001, pe cand divorta de Tom Cruise, Nicole Kidman radia de fericire. Paparazzii au surprins-o la acel moment sarind in sus de bucurie dupa vizita facuta avocatului ei.

11 ani mai tarziu, Katie Holmes a afisat acelasi zambet triumfator, imediat dupa semnarea actelor de divort. Katie a declarat ca nu vrea niciun ban de la Tom Cruise, mai ales ca nici acordul prenuptial nu presupune acest lucru.

Desi s-a speculat ca ea va primi intre 15 si 20 de milioane de dolari, Katie isi doreste doar pensie alimentara pentru Suri. "Banii nu sunt importanti pentru ea. Face destui si singura", a declarat o sursa.

Se pare ca ea va reusi in sfarsit sa se concentreze pe cariera de actrita, pe care a neglijat-o foarte mult in timpul casatoriei cu Tom Cruise. Cariera nu e singurul aspect din viata ei care a fost neglijat - si look-ul ei a avut multe de suferit.

Problemele de acasa si oboseala n-au putut fi ascunse la nesfarsit sub straturi de fond de ten sau zambete fortate. Katie era surprinsa de multe ori trista si cu cearcane. 

Cu cateva saptamani inainte sa divorteze de Tom Cruise, Katie Holmes arata de-a dreptul deplorabil. Acum, la doar cateva zile de la divort, ea radiaza de fericire si arata impecabil.

related posts

Modifică setările cookies