Reactia lui Miley Cyrus dupa ce si-a vazut iubitul in bratele altei femei. Raspunsul pe care l-a dat vedeta


In urma cu numai cateva zile, paparazzii l-au surprins pe Patrick Schwarzenegger in ipostaze compromitatoare. Iubitul lui Miley Cyrus o imbratisa patimas pe o domnisoara brunet, sexy, in bikini ceea ce creat o adevarata valva pe internet.


Fiul celebrului actor Arnold Schwarzenegger a reusit sa devina personajul principal al unui scandal mediatic dupa ce a fost surprins in ipostaze tandre cu o fata care nu este Miley Cyrus.

Imbracata in bikini si imbratisandu-l cu tandrete pe Patrick, bruneta sexy i-a tinut locul fostei vedete Disney si a avut grija sa se distreze la plaja, in timpul celei mai ravnite perioade a anului in randul studentilor americani: vacanta de primavara.

Cu toate ca Patrick a insistat ca bruneta nu ii este decat o foarte buna prietena si ca nu ar face niciodata nimic pentru a o rani pe Miley, presa a tras concluzii si l-a declarat pe fiul lui Schwarzenegger un infidel. Reactia lui Miley dupa aparitia imaginilor si raspunsul ei? Cel putin bizare.

Cyrus a profitat de conturile ei de pe retelele de socializare si a scris o "oda a prieteniei", tinand sa sublinieze ca si ea are amici foarte buni de sex masculin. 

"Cel mai frumos lucru din lume este prietenia. Pe prieteni ii alegi dintre milioane si trilioane si doar alaturi de ei zilele par prea scurte. Uneori, iti doresti ca ei sa-ti fie alaturi la infinit si mai treci si de somn doar ca sa ii ai aproape. Acum stau pe iarba, ma uit la nori si incerc sa nu ma misc. Sunt recunoascatoare. Suntem inconjurati de atat de multa frumusete si avem noroc ca ne-am intalnit pe aceasta palneta. Serios acum, care sunt sansele sa ne intalnim cu toti cei pe care ii iubim? Ma simt biencuvantata sau e posibil sa fiu doar drogata", a scris Miley.

Apoi, a publicat o imagine modificata cu unul dintre cei mai buni prieteni ai ei:

related posts

Modifică setările cookies