Reactia neasteptata a lui Robert Pattinson la intrebarea: "Te-ai impacat cu Kristen Stewart?". Cum a raspuns actorul


In cele mai multe interviuri pe care le acorda, Robert Pattinson adopta o atitudine pasiva, in care il lasa pe prezentator sa preia controlul asupra situatiei si sa conduca discutia in directia in care doreste. Adesea stingher si rusinat, Robert a uimit in urma cu o zi, cand a fost invitat la emisiunea "Today".


Ca un razboinic aflat in lupta, actorul Robert Pattinson i-a facut fata cu brio prezentatoarei Savannah Guthrie, care nu a intarziat sa il asalteze cu intrebari si insinuari legate de viata lui amoroasa cu Kristen Stewart.

Interviul a inceput cu o scena din ultima parte a francizei Twilight, in care Edward ii facea o declaratie de dragoste Bellei si o saruta.

De indata ce s-a terminat scena, Savannah a profitat de tot scandalul in care au fost implicati cei doi protagonisti si l-a intrebat daca nu i s-a parut ciudat sa revada o astfel de scena romantica.

Robert a ocolit intrebarea, si, pe masura ce interviul a avansat, a subliniat ca poate vorbi pe langa subiect fara niciun fel de problema: "Pot sa aberez timp de cateva ore bune", a recunoscut actorul.

Nimic bizar pana aici: cu totii stim ca el si Kristen au evitat intotdeauna sa dea detalii despre viata lor intima. Surprinzatoare a fost insa reactia lui la cea mai indiscreta intrebare pe care i-a adresat-o prezentatoarea.

"Kristen a fost invitata ieri in emisiune si am intrebat-o daca v-ati impacat. Ai urmarit, stii ce rapsuns mi-a dat?”, l-a intrebat Savannah.

"Nu, ce a zis?", i-a spus Robert.

"A zis ca ne lasa pe toti sa tragem singuri concluzii", l-a lamurit prezentatoarea.

"Serios? Ce raspuns este asta?" a revenit Pattinson, incercand din nou sa evite subiectul.

Asa m-am gandit si eu. Te voi intreba deci si pe tine. Este adevarat ca v-ati impacat?", a intrebat direct prezentatoarea.

"Te voi intreba si eu pe tine ceva: e trecut in contractul tau sa imi adresezi astfel de intrebari?”, a atacat Robert.

"De fapt da, este, daca stiam iti aduceam o copie", i-a replicat in final prezentatoarea, schimband apoi subiectul.

Recunoastem, pe noi ne-a surprins aceasta reactie defensiva, mai ales ca pana acum, Robert nu a raspuns in acest fel niciodata. Tu ce parere ai? A procedat corect actorul? Vezi interviul mai jos si spune-ne parerea ta.related posts