Recunoaste ca inca il iubeste pe fostul sot. Dezvaluirea la care nimeni nu se astepta


Chiar daca nu au avut parte de un divort tocmai linistit, de dragul copiilor cei doi soti au pastrat o relatie de prietenie. Dupa despartire insa, ea i poarta inca sentimente puternice.


Intr-un interviu pe care l-a acordat celebrei prezentatoare Bethenny Frankel, Kate Gosselin a facut o dezvaluire care a ridicat sprancenele celor prezenti in platou. Desi toata lumea stie ca divortul dintre ea si Jon, protagonistii emisiunii "Kate Plus Eight", a fost unul cu probleme in care s-au adresat cuvinte jignitoare si s-au disputat atat custodia micutilor, cat si averea, ea a declarat ca inca mai are sentimente pentru Jon.

Gazda emisiunii a adus in discutie si problemele pe care Jon le are acum cu legea, de curand acesta amenintand un grup de paparazzi cu un pistol. Atunci Kate nu a putut sa spuna decat ca ii pare rau pentru ceea ce i se intampla. Chiar daca inca ii mai pasa de fostul sot si mai are o oarecare "simpatie" pentru el, faptul ca a inselat-o nu mai poate schimba cu nimic situatia in care se afla familia lor.

Kate Gosselin a marturist ca desi Jon trece printr-o situatie neplacuta, lucreaza intr-un restaurant si locuieste intr-o casa in padure, fara televizor si internet, ea incearca pe cat posibil sa pastreze intacta relatia dintre el si cei 8 copii, iar micutii il viziteaza aproape in fiecare weekend.

Voua v-a placut emisiunea "Kate Plus Eight"? Ce parere aveti despre faptul ca fosta sotie inca il mai iubeste pe Jon? Credeti ca se vor impaca?

FULLSCREEN
Recunoaste ca inca il iubeste pe fostul sot. Dezvaluirea la care nimeni nu se astepta
  • /

related posts