,,Regina de la Versailles”, opulența în stare pură. Stă într-o casă cu 11 bucătării, 30 de băi și 20 de garaje!


Cu o avere estimată la peste un miliard de dolari, cuplul format din Jackie și David Siegel a sărbătorit zilele trecute 20 de ani de la nuntă. Supranumită „Regina de la Versailles”, americanca are o poveste de viață ca-n filme.


Într-o atmosferă intimă, înconjurați de 6 dintre cei 8 copii ai lor, Jackie (53 de ani) și David (84 de ani) și-au reînnoit jurămintele, marcând astfel o căsnicie începută în anul 2000. 

Deși sunt despărțiți de 31 de „primăveri”, cei doi au lăsat senzația că se iubesc mai mult ca niciodată. „A fost o noapte magică, 20 de ani alături de cel mai minunat bărbat. Nu credeam că pot să fiu mai îndrăgostită de cât am fost la nuntă, dar iată că sunt! Și nu știu ce aș fi făcut fără el”, a precizat Jackie pe Instagram ca o declarație de dragoste pentru octogenarul David Siegel. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ohhhh❤️....last night was magical, twenty years with the most amazing man????! I didn't think it would be possible to be more in love ❤️ with him ????than when we first got married ???????? but I do!  And, I don't know what I would do without him.  Yesterday we renewed our vows????. (David wanted the ceremony to be private with only our kids and close friends.) I can't tell you what it meant to us to have all our kids ????with us, (well most of them????) to experience and be a part of this with us.  I never could have imagined 20 years ago the life we have, or amazing kids, we felt Victoria ????with us too.  I'm so proud of the strong loving family we have created. Happy New Year????! May 2020 be filled with all the love ❤️ and blessing possible.  Love ❤️ you all!❤️???????? (My ???? dress is emerald ???? because 20 years is the emerald anniversary.)????

A post shared by Jackie Siegel❤️???????? (@therealqueenofversailles) on

Model și actriță în prima parte a vieții, Jackie Siegel este în prezent o femeie extrem de influentă peste Ocean și beneficiază din plin de afacerile profitabile ale soțului în domeniul imobiliar, David Siegel fiind proprietarul lanțului de resorturi Westgate.

Pasiunea pentru construcții a magnatului a făcut ca soții Siegel să devină celebrii după ce și-au stabilit reședința într-un palat de peste 8.000 de metri pătrați din Florida, stabiliment cu 11 bucătării, 30 de băi și 20 de garaje care seamănă izbitor cu binecunoscutul palat Versailles din Paris. În plus, locuința megalomanică mai cuprinde trei piscine interioare, două exterioare, două cinematografe, două terenuri de tenis și multe altele. De altfel, în 2012, a apărut pe piața cinematografică un documentar intitulat „Regina de la Versailles”, film care prezintă viața familială și de afaceri a cuplului.

Jackie și David s-au cunoscut în 1998, când americanca era mama unei fetițe de numai 2 ani, Victoria, apărută dintr-o altă relație. Ulterior, Jackie Siegel a mai născut de patru ori (inclusiv o pereche de gemeni) și a mai adoptat doi copii. Din nefericire, destinul i-a rezervat o lovitură dură în 2015, atunci când Victoria a decedat la numai 18 ani ca urmare a unei supradoze de droguri și antidepresive.

related posts

Modifică setările cookies