"Regina fitness-ului" are o mama cu forme mai lucrate decat ale ei. Cum arata cele doua in imaginea pusa pe internet


La 23 de ani, Jen Selter este una dintre cele mai urmarite tinere, pe Instagram. "Regina fitness-ului" are forme extrem de bine lucrate si fiecare postare de a sa aduna sute de mii de aprecieri. Una dintre fotografiile sale face furori pe internet, pentru prima data nu datorita posteriorului lui Jen, ci pentru felul in care arata mama ei.


Daca in urma cu ceva timp facea ravagii pe internet cu o fotografie in care aparea imbracata intr-o pereche de jeansi rupti pe posterior,  la care atasase mesajul "O sa ma rezum la colanti", acum tanara a dat lovitura cu ajutorul unei fotografii in care apare imbracata doar intr-un costum de baie alb. Partea cea mai interesanta o reprezinta faptul ca in imagine nu este singura, ci alaturi de mama ei, imbracata la fel.

"Wow, mama ta arata mai bine decat tine!", i-a scris unul dintre prietenii virtuali ai brunetei, dupa ce altii au intrebat care este varsta femeii. Fotografia a strans peste 284 000 de aprecieri, lucru deloc de mirare, avand in vedere ca cele doua arata impecabil: patratele perfect definite, picioare tonifiate, posterior  ferm. In plus, mama lui Jen poarta, cu siguranta, un sutien ceva mai mare decat al fiicei ei.

Tu ce parere ai, care dintre ele arata mai bine?

 

LA for a bit ???? Happy Friday ????

A photo posted by Jen Selter (@jenselter) on


 

Oldie but goodie ☺️ Hope everyone had a great weekend!

A photo posted by Jen Selter (@jenselter) onFULLSCREEN
"Regina fitness-ului" are o mama cu forme mai lucrate decat ale ei. Cum arata cele in imaginea pusa pe internet
  • /

related posts