Regina fitness-ului si-a gasit pereche pe masura.Cum arata cel care a cucerit-o pe tanara cu cele mai bine lucrate forme


Are forme atat de bine lucrate incat cu greu poate purta jeansi, iar cel de care s-a indragostit ii impartaseste pasiunea pentru sport. 


I se spune experta in "belfie-uri", pentru ca isi face fotografii in care cel mai adesea apare posteriorul sau. Posterior care a strans peste 10 milioane de follow-eri, din 900 de postari, in timp ce Jen urmareste doar 117 persoane. 

 

A cup a day keeps the haters away ???? New blog post up - link in my bio!

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on 

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Dupa ce le-a prezentat-o fanilor pe mama sa, la fel sau mai sexy decat ea, Jen Selter a postat o imagine in care apare in bratele unui barbat, fix de Ziua Indragostitilor.

"Esti mai bun decat privelistea asta!", a scris vedete de pe Instagram in dreptul imaginii, iar urmaritorii sai au intrat in extaz.

Desi barbatul sta cu spatele si cei doi se afla in apa pana la mijloc, e clar ca este plin de muschi si ca face parte dintre "baietii rai", avand in vedere ca in fotografie se observa si un tatuaj de dimensiune mare.

Presa internationala a speculat de mai multe ori relatia tinerei, pe internet aparand imagini cu presupusul iubit.

 

You are better than this view #HappyValentinesDay ❤️

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on


 

Follow me into 2017 ????HAPPY NEW YEAR LOVES!!

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

related posts

Modifică setările cookies