Regina fitnessului din America, aparitie fierbinte la plaja. Cum arata trupul femeii care cantarea cu 30 de kg in plus


Jennifer Nicole Lee si-a transfortat pasiunea pentru fitness in cariera. Antrenoarea de fitness care in urma cu mai bine de 10 ani avea 30 de kg in plus are in prezent un trup super tonifiat, iar aparitiile sale pe plajele din Miami sunt vanate de aparazzi.


Este una dintre cele mai mediatizate vedete din Statele Unite. Felul in care a slabit 30 de kilograme si s-a transformat dintr-o gospodina plictisita de viata intr-o diva a fitnessului i-a impresionat pe americani si i-a motivat sa isi rezolve si ei problemele legate de silueta. Femeia este acum supranumita regina fitness-ului si, pe langa reusitele in domeniul pe care il practica, s-a transformat si in preferata paparazzilor, care o urmaresc de fiecare data cand merge la plaja si piscina si o fotografiaza din toate unghiurile.

Se pare ca Jennifer Nicole Lee a intrat intrat deja in spiritul sarbatorilor de iarna. Aceasta a purtat la plaja un costum de baie rosu si o caciulita de Craciunita. 

Starul a devenit un model de urmat pentru femei atunci cand a slabit  si a devenit un guru al fitnessului. Mai mult decat atat, aceasta a scris carti despre povestea ei, a scos cateva DVD-uri cu exercitii fizice , ba chiar si-a facut propria linie de costume de baie.

related posts

Modifică setările cookies