Regina Letizia, aparitie impecabila in rosu. Cat de frumoasa e rochia aleasa pentru un eveniment oficial


Regina Letizia a Spaniei a impresionat inca o data. Consoarta Regelui Felipe si-a aratat latura fashionista si i-a impresionat pe invitatii de la Gala Ambasadorilor din Madrid.


Nu vedem prea des capete incoronate care sa indrazneasca la capitolul moda. Letizia e printre putinele regine ale lumii care se joaca mereu cu stilul ei si care da nastere controverselor sau admiratiilor in momentul in care isi alege hainele.

In urma cu putin timp, sotia Regelui Felipe al Spaniei a atras toate privirile cand a aparut la o cina oficiala imbracata intr-o rochie rosie, cu dantela, care s-a mulat perfect pe silueta ei supla. Cu parul aranjat modern, machiaj de vedeta de cinema si atitudinea regala care o caracterizeaza, Letizia a stralucit pur si simplu.

Tatal printesei Letizia a fost jurnalist de profesie, iar bunica o jurnalista de radio cunoscuta in Spania. Nici nu e de mirare deci ca, inainte de a deveni printesa si regina, a fost, la randul ei, o jurnalista de succes.

Letizia a studiat aceasta disciplina la Universitatea din Madrid si s-a specializat in audiovizual. Ea a inceput sa lucreze inca din timpul studiilor pentru cateva ziare cunoscute, iar dupa ce a terminat cu scoala, a petrecut timp in Guadalajara, Mexic, unde a lucrat pentru ziarul Siglo XXI. S-a intors ulterior in Spania si a inceput colaborarea cu varianta spaniola a canalului Bloomberg, dupa care s-a mutat la CNN+.

In anul 2000, s-a mutat la postul de televiziune TVE, iar in august 2003, inainte sa se logodeasca cu printul Felipe, a fost promovata ca prezentatoare a stirilor de seara - cele mai urmarite din Spania. Momente importante din cariera ei s-au intamplat tot in acesti ani: a transmis live de la atentatele de la 11 septembrie, a fost trimisa in Irak si a trimis rapoarte din nordul Spaniei cu privire la dezastrul ecologic petrolier.

Letizia a mai avut o casatorie la activ – doar civila, din fericire pentru ea. Chiar daca aveau in spate 10 ani de relatie, ea si primul sot au divortat dupa un an. La 4 ani distanta, spre surprinderea multor spanioli, casa regala i-a anuntat logodna cu printul Felipe. Letizia straluceste la fiecare aparitie si, ce e mai impresionant la ea este ca indrazneste. Pana acum, doar printesei Diana ii iesea acest lucru.

related posts

Modifică setările cookies